Dolly Dimple`s på Hamar er vår første satsning på restaurantmarkedet i Hamar. Selskapet ble overdratt fra tidligere eiere i mars 2014. Lokalene står overfor en total renovering i løpet av april 2015. Restuaranten har i overkant av 80 sitteplasser. I tillegg har vi et av de største lekerom for barn i DOLLY DIMPLE`S i Norge.
Dolly Dimple`s åpnet sin første restaurant i 1986

Dolly Dimple's - Baker ferske bunner i vårt eget bakerier hver eneste dag, saus med egne krydderier og marinader, utvalgte råvarer og en smakfull osteblanding bestående av gulost og mozzarella!

Dolly Dimple’s har tradisjoner for å tørre å by på en meny med utradisjonelle smaker, morsomme pizzanavn og frodige historie...r. Noen pizzaer har vært veldig smale med et lite, dedikert publikum som nekter å spise andre pizzavarianter. Andre pizzaer var veldig innovative og en ”snakkis” den gang de ble lansert, men er alle-manns-eie i dag. Et godt eksempel på dette er Caramba! Aldri før hadde noen tatt nacho chips på en pizza, i dag tilbyr de fleste pizzarestauranter dette - men ingen kan måle seg mot originalen.
Vi leter hele tiden etter fristende pizzaoppskrifter som vil begeistre gjestene våre. Resultatet er at det er hos Dolly Dimple’s gjestene opplever ekte lidenskap og stolthet til pizzahåndverket! Velkommen til våre restauranter!

Kontaktinformasjon:

04440
E-post
dolly@dolly.no
Nettsted
www.dolly.no

Vi kan nåes i andre sammenhenger på tel: 920 88 531